به گزارش همشهری آنلاین به نقل از چیشی، شیرینی پفکی گردویی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه میشود، برای مشاهده این آموزش با ما همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پفکی گردویی
پودر قند ۷۵ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل یک پنس
آرد سفید ۱ قاشق چایخوری
گردوی نیم کوب شده ۱۰۰ گرم
پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی مرنگ گردویی ابتدا زردههای تخم مرغ را به همراه وانیل و پودر قند داخل یک کاسه مناسب و جادار میریزیم و با همزن برقی به اندازهای میزنیم (حدودا ۵ دقیقه) تا رنگ مواد سفید و کشدار شود.
مرحله دوم
در این مرحله آبلیمو ترش را همراه با پودر هل به مواد میافزاییم (لیمو برای اینکه طعم شیرینیها خیلی شیرین نشود اضافه میشود میتوانید حذف کنید) و با همزن برقی در حدی مواد را ترکیب میکنیم که فقط با هم یکدست و مخلوط شوند.
مرحله سوم
حالا آرد را نیز در صورت تمایل در این مرحله اضافه میکنیم (برای ضخیمتر شدن شیرینی است که میتوانید حذف کنید) و همزن را کنار میگذاریم و گردوهای نیمکوب شده را به مایه اضافه میکنیم و با قاشق مایه را مخلوط میکنیم تا گردو در تمام مایه شیرینی پخش شود.
مرحله چهارم
سپس سینی فر را خارج میکنیم و فر را روشن میکنیم و روی ۱۳۰ الی ۱۵۰ سانتیگراد قرار میدهیم تا گرم شود. کف سینی فر کاغذ روغنی قرار میدهیم و از مایه شیرینی با قاشق چایخوری برمیداریم و روی کاغذ روغنی میریزیم.
مرحله پنجم
مایه شیرینی را با فاصله حدودا ۲ سانتیمتر به همین شکل میریزیم و با کف قاشق کمی روی مایه را فشار میدهیم تا کمی پهن شوند و روی آنها کمی پودر پسته میریزیم، سپس سینی را داخل فر قرار میدهیم.
مرحله ششم
در این مرحله اجازه میدهیم شیرینیها به مدت حدودا ۱۵ دقیقه پف کنند و کمی حجم آنها بیشتر شود. پس از اینکه شیرینیها به طور کامل پخته شدند وسط آنها کمی شل است، که این موضوع جای نگرانی ندارد.
مرحله هفتم
چون بعد از اینکه کاملا سرد شدند این مسئله حل میشود و شیرینیها ترد و تو خالی میشوند. شیرینیها را با پالت از کاغذ روغنی به آرامی جدا میکنیم و در ظرف در بسته و خشک و خنک قرار میدهیم.
نظر شما